VÅRE TJENESTER

Utvikling

Pixelants fokus ligger på teknisk utvikling, og vi har lang erfaring med komplekse prosjekter og integrering mellom forskjellige plattformer og systemer. Vi er ikke redde for å kalle oss eksperter på fleksible webløsninger med det nyeste av teknologi. Med mange års erfaring fra prosjekter i forskjellige bransjer, har vi utviklet nettsteder for alt fra internasjonale konsern til kommuner og selvstendig næringsdrivende.

Er du lei av et komplisert og dyrt publiseringssystem? Trenger du spesialtilpassede moduler for å utvikle virksomheten din? Vil du vite mer om TYPO3, et lisensfritt publiseringssystem? Kom til oss med idéene dine – vi utvikler dem til solide webløsninger.

Konsept og design

Flott design er like viktig som at nettstedet er enkelt å vedlikeholde. Vi sørger for at bedriftens profil og identitet tas like alvorlig som ytelse, sikkerhet og pålitelighet. Det gjør nettstedet ditt lett å finne, samtidig som det øker lønnsomheten.

Begge deler integreres fra start til slutt. Vi lager konseptet og designet sammen med deg eller et eksternt byrå. Dine ønsker blir til funksjoner, brukergrensesnitt og design i et lisensfritt CMS-system.

Mobiltilpasset og responsivt

I Norge er mer enn halvparten av befolkningen primært på nett med nettbrett eller mobiltelefon.

Det er derfor vi alltid bygger responsive nettsteder som tilpasser seg skjermstørrelsen på datamaskinen, nettbrettet, TV-en eller smarttelefonen – helt uten at det påvirker arbeidet, funksjonen eller brukeropplevelsen.

På Pixelant har vi valgt å følge den høyeste standarden: Vi gjør nettstedene tilgjengelige i fire størrelser.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

I tillegg til at nettstedet følger de tekniske retningslinjene for søkemotoroptimalisering, skal det også ha relevant innhold. Gode tekster og bilder på riktig sted, informative rubrikker, nøkkelord og korrekt brukte sidetitler, hjelper besøkeren å finne frem.

Vi på Pixelant hjelper deg med å produsere søkemotoroptimalisert materiell til nettstedet.

Løsningene vi leverer følger retningslinjer for at søkemotorene skal indeksere sidene effektivt. Sammen gjør vi en analyse av nettstedet ditt og setter opp en plan med tydelige mål for den digitale markedsføringen. Ønsker du optimalisere søkeresultatet ytterligere, hjelper vi deg med tjenester som AdWords eller Facebook-kampanjer.

Opplæring

Opplæring inngår alltid som en del av samarbeidet med kundene. Hjelper vi deg for eksempel med å lage et nettsted, får du opplæring i hvordan du kan opprette sider, laste opp bilder, redigere tekst og andre funksjoner i systemet.

Vi har også omfattende nettbasert dokumentasjon med tydelige instruksjonsfilmer som hjelper deg videre i arbeidet. Har du spørsmål, er du alltid velkommen til å spørre oss – vi tilbyr brukerstøtte på flere språk.

Har du egne kurslokaler, gjennomfører vi gjerne kurset hos deg.

Brukerstøtte og vedlikehold

Samarbeidet er ikke over når prosjektet er i mål. Vi tilbyr full support så lenge løsningen vi har levert er i drift. Våre supportavtaler garanterer at nettstedet alltid ligger i front teknologisk.

I vårt nettbaserte saksbehandlingssystem kan du stille spørsmål og gjøre bestillinger direkte. Der ser du også svarene fra utviklerne, samt hvilken status henvendelsen din har. Du kan selvfølgelig også stille spørsmål på telefon.

Serverplass

Pixelant har egne servere med omfattende overvåking og support, men vi samarbeider også med andre serverpartnere. Derfor kan vi tilpasse tjenestene til akkurat din bedrift. Løsningene utvikles helt etter dine ønsker. Det betyr at du ikke trenger å investere unødvendig mye i maskinvare, men du betaler i stedet en lav månedsavgift.

Kontakt oss

Lurer du på hvordan Pixelant kan hjelpe deg? Kontakt oss, så forteller vi gjerne om våre tilbud og tjenester.

Mathias Bolt Lesniak,
salg og prosjektledelse

E-post: mathias@remove-this.pixelant.no 
Mobil: +47 473 28 734

Still oss dine spørsmål