PARTNERE

SAMARBEID GIR MERVERDI

 

Vi er hele tiden på utkikk etter nye partnere for å kunne gi kundene våre et så komplett tilbud som mulig. Ta kontakt med oss hvis du har en idé eller gjerne vil samarbeide.

Noen av våre partnere

Resultify hjelper bedrifter med å bli sett, skape engasjement og skape nye muligheter på nett. Gjennom samarbeidet med oss i Pixelant, hjelper vi kundene til å identifisere og utarbeide en konkret handlingsplan med tydelige, unike bedriftsmål – til en lavere kostnad.


iPaper A/S utvikler og markedsfører programvare for nettpublisering. Det vil si alt fra nettkataloger og e-aviser til stasjonære maskiner, smarttelefoner og nettbrett. Gjennom et samarbeid med oss kan vi tilby kundetilpassede løsninger for nesten alle oppdrag og kanaler.


JG Communication er et kommunikasjonsbyrå med eksperter innen strategisk kommunikasjon på det internasjonale markedet. Sammen hjelper vi kunder i alle bransjer, både med å kommunisere bedre og å oppnå salgsmålene.


Office IT-Partner hjelper kundene våre med å øke lønnsomheten ved hjelp av kostnadseffektive IT-løsninger. Det skjer både gjennom et strategisk samarbeid og separate tjenester og drift.


QBank er en nettbasert mediebank som effektiviserer arbeidet med markedskommunikasjon. Det gjør vi ved å automatisere prosesser og sentralisere bedriftens digitale arkiv. Resultatet blir mer og bedre kommunikasjon til en mye rimeligere pris.


APSIS er et innovasjonsselskap som ikke nøyer seg med kundefokus, handlingskraft, brukervennlighet, endringsvilje og interesse for mennesker. Deres plattform – APSIS Pro – har siden begynnelsen i 2001 bitt utviklet til å bli Nordens mest poplære verktøy for e-postmarkedsføring, marketing automation og lead management.


Hubspot er en programvareplattform for inbound marketing, som hjelper selskaper med å finne nye besøkere, konvertere leads og skape nærhet til kundene. Programvaren inneholder alle verktøy pluss prisbelønnede tjenester og support for å hjelpe bedriftene til å mestre inbound marketing.


Dotkeeper er en innovativ bedrift som spesialiserer seg på domenetjenester, med bakgrunn innen nettanalyse, søkemotoroptimalisering (SEO) og domenehåndtering. Dotkeeper vokter fremtidens Internett nå som antallet toppnivådomener utvides fra 300 til ca. 1700 stk.


Kontakt oss

Lurer du på hvordan Pixelant kan hjelpe deg med din digitale tilstedeværelse? Kontakt oss så forteller vi gjerne mer om våre samarbeidsformer og tjenester.

Mathias Bolt Lesniak,
salg og prosjektledelse
E-post: mathias@remove-this.pixelant.no
Mobil: +47 473 28 734

Still oss dine spørsmål